Σχετικά με την Tomra - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προϊόντα > Tomra


Η TOMRA είναι η παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων περισυλλογής κενών φιαλών & δοχείων, με 85.000 εγκαταστάσεις μηχανημάτων σε 40 χώρες.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ
31.000
Εγκαταστάσεις μηχανημάτων
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ
29.000
Εγκαταστάσεις Μηχανημάτων
ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
25.000
Εγκαταστάσεις Μηχανημάτων
Σχετικά με τα μηχανήματα επιστροφής κενών δοχείων και φιαλών
Τα μηχανήματα επιστροφής κενών δοχείων (REVERSE VENDING MACHINES ή RVM'S) είναι η καρδιά της αυτοματοποιημένης διαδικασίας για την περισυλλογή, διαλογή και διαχείρηση των κενών δοχείων και φιαλών είτε αυτα προορίζονται για επαναχρησιμοποίηση είτε για ανακύκλωση. Χρισημοποιούνται εδώ και 40 χρόνια με ασυναγώνιστη επιτυχία και αποτελεσματικότητα για τον χρήστη, τις επιχειρήσεις και το περιβάλλο
Η σειρά μηχανημάτων TOMRA για την επιστροφή κενών δοχείων διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις, από το μικρότερο γωνιακό κατάστημα της γειτονίας εως τα μεγαλύτερα Σουπερ Μάρκετ.

Τα μηχανήματα επιστροφής κενών δοχείων και φιαλών είναι ο αποδοτικότερος και πλέον σύγχρονος τρόπος περισυλλογής κενών δοχείων. Έρευνες έχουν δείξει οτι η ανακύκλωση σε σημεία οπου λειτουργούν τέτοια συστήματα κυμαίνεται απο 70% έως σχεδόν το 100% των πωλούμενων δοχείων.

Κανένα άλλο σύστημα περισυλλογής δεν πλησιάζει την απόδοση αυτή.

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα περισυλλογής έχουν αποδείξει την επιχειρηματική τους αξία μειώνοντας δραστικά το κόστος της διαδικασίας.
Πλεονεκτήματα για την Επιχείρηση

Τα μηχανήματα επιστροφής κενων δοχείων (RVM) είναι η πλέον κατάλληλότερη λύση για αποτελεσματικότερη ανακύκλωση και μειώνει την ανάγκη για άλλες πιο ακριβές μεθόδους συλλογής. Μεγαλύτερη ανταπόκριση, διαλογή στη πηγή, συμπίεση των υλικών και ελάχιστη ενασχόληση του προσωπικού συμβάλλουν στην μειώση του κόστους εργασίας, μεταφοράς και αποθήκευσης.

Η ανακύκλωση γίνεται άνετη, αποδοτική και κερδοφόρα για όλες τις πλευρές που συμμετέχουν.

Ο χρήστης ανταμείβετε άμεσα για την πράξη ανακύκλωσης, παρακινώντας τον να επαναλάβει την διαδικασία συχνότερα αυξάνοντας τα ποσοστά περισυλλογής.
Φιλικό στον Χρήστη & Βολικό για το προσωπικό

Απλοποιημένη & ευκολότερη ανακύκλωση χάρη στην ενσωματομένη τεχνολογία που οδηγεί τον χρήστη βήμα-βήμα κατά την διαδικασία επιτροφής των κενών δοχείων.
H TOMRA δουλεύει συνεχώς για την βελτίωση και την απλοποιήση του χειρισμού των μηχανημάτων επιστροφής κενών φιαλών και δοχείων & έχει κερδίσει βραβεία διεθνής αναγνώρησης για την προσπάθεια της.

Ερευνές έχουν δείξει ότι το 40% των επιστρεφόμενων δοχείων γίνεται στις λεγόμενες ώρες αιχμής και για το προσωπικό που ασχολείται με την επιστροφή τους η εργασία αυτή δεν είναι η κύρια τους ασχολία. Το πλέον συμαντικό είναι η όσο το δυνατόν ελάχιστοποίηση της εμπλοκής τους στην διαδικασία και ο ευκολός χειρισμός του μηχανήματος

Τοποθετούνται συνήθως σε εμφανή σημεία με εύκολη πρόσβαση όπως εισόδους καταστημάτων, σούπερ μάρκετ ή εμπορικών κέντρων.
Μηχανήματα InPac
Μηχανήματα Front End
Συστήματα Αποθήκευσης
+30 210 51 39 100
+30 210 51 39 100 (fax)

info@alpetech.gr

ΑLPE-TECH
Αλκαμένους 3
12131 Περιστέρι
Αττική
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού