Αυτόματα μηχανήματα ανακύκλωσης Tomra - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
TOMRA COLLECTION SOLUTIONS
Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας συλλογής & ανακύκλωσης με ανταπόδοση κενών φιαλών και δοχείων.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
Η Tomra είναι η παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία κατασκευής αυτόματων μηχανημάτων περισυλλογής και ανακύκλωσης κενών φιαλών και δοχείων.

Περισσότερες από 82,000 εγκαταστάσεις μηχανημάτων σε 60 χώρες. Στην Ελλάδα λειτουργούν πάνω από 300 μηχανήματα κυρίως για την συλλογή γυάλινων φιαλών με εγγυοδοσία. Τα μηχανήματα αυτά είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα των αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης και Σκλαβενίτης και εξυπηρετούν τους καταναλωτές από το 2005.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ για την αποτελεσματική συλλογή πλαστικών / μεταλλικών / γυάλινων φιαλών και δοχείων που προορίζονται για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση.
TOMRA InPac

Η σειρά InPac είναι μηχανήματα τα οποία ενσωματώνουν όλη την διαδικασία συλλογής σε ένα μηχάνημα. Είναι σχεδιασμένα για να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση για την διαχείριση άδειων φιαλών καταλαμβάνοντας λίγο χώρο
ΤOMRA FrontEnd & BackRoom

Η σειρά αυτή αποτελείτε από 2 απαραίτητα για την λειτουργία μηχανήματα συνδυαστικά. Ως FrontEnd περιγράφετε η μονάδα αναγνώρισης της φιάλης & απόδοσης του αντίτιμου που αναλογεί. Ως BackRoom περιγράφετε το σύστημα διαλογής και αποθήκευσης. Λύση σχεδιασμένη για τη διαχείριση και συλλογή μεγάλου όγκου συσκευασιών για ανακύκλωση, ή φιαλών με εγγυοδοσία για επαναχρησιμοποίηση.
TOMRA DIGITAL SOLUTIONS

Σύγχρονες λύσεις και διαδραστικότητα που απλοποιεί την διαδικασία επιστροφής ανακυκλώσιμων φιαλών, δίνει κίνητρο στον χρήστη και βελτιώνουν την εξυπηρέτηση του. Με το Tomra Connect έχετε τον απόλυτο έλεγχο του μηχανήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συλλογή και ανάλυση δεδομένων αλλά και ως  εργαλείο μάρκετινγκ με άπειρες δυνατότητες επικοινωνίας με τον πελάτη.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο