Πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών - Orwak Compact - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK COMPACT
Πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών για επιχειρήσεις με μικρό έως μεσαίο όγκο χαρτοκιβωτίων και νάιλον από συσκευασίες.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Η σειρά COMPACT πείρε το όνομά της, χάρη στο συμπαγή και στιβαρό της σχεδιασμό. Το μικρό εμβαδό βάσης σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος και την μονοφασική λειτουργία επιτρέπουν την τοποθέτηση τους σχεδόν παντού. Κατάλληλα για επιχειρήσεις με μικρό έως μεσαίο όγκο ανακυκλώσιμων υλικών όπως χαρτοκιβώτια και νάιλον από συσκευασίες.

  • Απαιτούν ελάχιστο χώρο για εγκατάσταση αλλά παρέχουν εντυπωσιακή μείωση του όγκου των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.
  • Ελαφριά δέματα τα οποία διαχειρίζονται εύκολα με το καρότσι μεταφοράς δεμάτων που συνοδεύει το μηχάνημα (3110 & 3115).
  • Η καλύτερη λύση για συμπίεση μικρού έως μεσαίου όγκου χαρτοκιβωτίων και μαλακού πλαστικού από συσκευασίες.
  • Παράγουν ελάχιστο θόρυβο και σε πολλά υποκαταστήματα σουπερμάρκετ βρίσκονται κάτω από διαμερίσματα.


Πρέσα συμπίεσης Compact 3110
ORWAK COMPACT 3110
Πρέσα συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών με compact διαστάσεις και ιδανική επιλογή για συμπίεση χαρτοκιβωτίων και πλαστικού από συσκευασίες σε καταστήματα με περιορισμένο χώρο. Έχει δύναμη συμπίεσης 4 τόνων (40 kN).
Πρέσα ανακυκλώσιμων Compact 3115
ORWAK COMPACT 3115
Πρέσα ανακυκλώσιμων υλικών και απορριμμάτων με δύναμη συμπίεσης 6 τόνων (60 kN) και 3 βάσεις ταινίας δεματοποίησης για ασφαλέστερο σταυρωτό δέσιμο μπάλας.
Πρέσα συμπίεσης ανακυκλώσιμων Compact 3120
ORWAK COMPACT 3120
Το νεότερο μέλος της σειράς Compact είναι ιδανικό για συμπίεση ογκώδη χαρτοκιβωτίων και στρετς φιλμ από συσκευασία παλέτας. Μονοφασικό μηχάνημα με πλατιά θύρα τροφοδοσίας και συμπαγή σχεδιασμό. Παράγει δέματα έως 100 KG και έχει δύναμη συμπίεσης 6 τόνων (60kN).
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο