Δεματοποιητές ανακυκλώσιμων υλικών Orwak Power - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK POWER
Νέας γενιάς και πανίσχυροι, δεματοποιητές ανακυκλώσιμων  με δύναμη συμπίεσης 18 έως 52 τόνων. Ιδανική λύση για την διαχείριση μεγάλου όγκου υλικών.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Η οικογένεια μηχανημάτων ORWAK POWER είναι η νεότερη σειρά ισχυρών και στιβαρής κατασκευής δεματοποιητών για επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο υλικών προς συμπίεση & ανακύκλωση. Είναι εξοπλισμένα με την νέα τεχνολογία Black Star Technology - ένα πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα σχεδιασμένο για μεγαλύτερη δύναμη συμπίεσης, περισσότερη αντοχή στο χρόνο και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Η νέα αυτή σειρά είναι εξοπλισμένη με έξυπνες λειτουργίες που σας βοηθούν να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τον όγκο των υλικών που έχουν συμπιεστεί.
  • Αποτελεσματική συμπίεση και διαχείριση μεγάλου όγκου ανακυκλώσιμων υλικών και απορριμμάτων.
  • Δέματα με διαστάσεις ευρωπαλέτας και βάρος έως 500 κιλών.
  • Χαμηλό ύψος μεταφοράς και λειτουργίας ώστε να τοποθετηθεί εκεί όπου το χρειάζεστε
  • Έξυπνες λειτουργίες για να παρακολουθείτε πάντα των όγκο των υλικών που έχουν συμπιεστεί, το υλικό, τις ώρες λειτουργίας αλλά και την κατάσταση του μηχανήματος.
ORWAK POWER 3320
Το μοντέλο 3320 είναι το μικρότερο της σειράς Power με δυνατότητα συμπίεσης έως 200 κιλών χαρτιού σε δέμα με διαστάσεις ευρωπαλέτας. Έχει ύψος λειτουργίας μόλις 198 εκατοστών και είναι ιδανικό για την διαχείριση υλικών σε χώρους όπου το ύψος είναι περιορισμένο.
ORWAK POWER 3325
H 3325 είναι η ιδανική επιλογή πρέσας για την συμπίεση χαρτοκιβωτίων με εξαιρετικές επιδόσεις στην συμπίεση νάιλον και άλλων πλαστικών φύλων. Έχει την ίδια δύναμη συμπίεσης 26 τόνων με την 3420 και παράγει δέματα βάρους έως και 450 κιλών. Με την προσθήκη ειδικής βάσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συμπίεση βαρελιών.
ORWAK POWER 3420
Η πρέσα δεματοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών 3420 είναι ιδανική για την συμπίεση μεγάλου όγκου υλικών όπως χαρτόνι και πλαστικό από συσκευασίες. Διαθέτει κύκλο συμπίεσης που ολοκληρώνεται σε μόλις 24 δευτερόλεπτα και πόρτα που ανοίγει αυτόματα σε λιγότερο από δευτερόλεπτο με την ολοκλήρωση του κύκλου συμπίεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συμπίεση βαρελιών.
ORWAK POWER 3620
Πρέσα δεματοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών και συσκευασιών με δύναμη συμπίεσης 52 τόνων  για αποτελεσματική μείωση όγκου. Ικανή να συμπιέσει και το σκληρότερο υλικό σε πυκνά δέματα έως και 450 κιλών. Διαθέτει πόρτα τροφοδοσίας  που ανοίγει αυτόματα με την ολοκλήρωση του κύκλου συμπίεσης.
ORWAK POWER 3820
Δεματοποίητης χαρτοκιβωτίων με άνοιγμα πόρτας 150 εκατοστών κατάλληλο για την διαχείριση μεγάλων συσκευασιών. Ιδανική λύση για επιχείρησης όπως αντιπροσωπίες αυτοκινήτων & μηχανών, καταστήματα επίπλων και άλλες επιχειρήσεις με μεγάλες συσκευασίες από χαρτόνι ή πλαστικό. Κατάλληλο και για άλλα υλικά.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο