Συμπιεστές απορριμμάτων, αποβλήτων και άλλων ανακυκλωσιμων υλικών - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK FLEX
Λύσεις συμπίεσης & ανακύκλωσης απορριμμάτων κατάλληλες για εστιατόρια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις με εξειδικευμένες ανάγκες για μείωση των αποβλήτων.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Σειρά μηχανημάτων σχεδιασμένα για ειδικές εργασίες για διαφορετικές ανάγκες συμπίεσης και μείωσης του όγκου των απορριμμάτων. Δυνατότητα συμπίεσης απορριμμάτων σε σακούλες ή κατευθείαν σε κάδους απορριμμάτων.  Μηχανήματα τα οποία μπορούν να συνδυάσουν την συμπίεση ανακυκλώσιμων υλικών σε δέματα, την συμπίεση μεικτών απορριμμάτων σε σακούλες αλλά και λύση για πολλές άλλες ανάγκες συμπίεσης. Εξαιρετικά δημοφιλή στον κλάδο της εστίασης, ναυτιλίας, σε ξενοδοχειακές μονάδες και στη βιομηχανία.
  • Αποτελεσματική συμπίεση και ευελιξία σε ένα μηχάνημα
  • Εύκολη τροφοδοσία και απλός χειρισμός
  • Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και μπορούν να απελευθερώσουν πολύ περισσότερο.
ORWAK FLEX 4240 & 4360
Συμπιεστές απορριμμάτων σε κάδους 240 και 360 λίτρων. Ιδανικά για συμπίεση μεικτών αποβλήτων από ξενοδοχεία και εστιατόρια. Δυνατότητα επέκτασης με περισσότερους κάδους. Μια στιβαρή και ποιοτική πρέσα συμπίεσης απορριμμάτων.
ORWAK FLEX 5010-E
Μικρό αλλά με εξαιρετική απόδοση και αντοχή πρέσα συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών.  Βολική και γρήγορη τροφοδοσία από πάνω. Πυκνά δέματα λόγο της μεγάλης δύναμης που ασκείτε σε μικρή επιφάνεια. Ιδανικό για επιχειρήσεις με πολλά και διαφορετικά υλικά προς συμπίεση.  
ORWAK FLEX 5030
Ευέλικτο, στιβαρό και εύκολο στη χρήση συμπιεστής μεικτών απορριμμάτων σε σακούλα. Πολύ μικρό αποτύπωμα και καθαρή συμπίεση απορριμμάτων έως και 10 φορές του αρχικού όγκου. Η σακούλα προστατεύτε από θάλαμο συμπίεσης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.
ORWAK FLEX 5030-NHD
Ειδικό μηχάνημα για τη συμπίεση σε βαρέλι, δοχείων (γυαλί/μέταλλο) που περιέχουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον υγρά. Κατάλληλο για συμπίεση δοχείων με χημικά, λάδια βιομηχανικής χρήσης, δοχείων με χρώματα κ.α..
ORWAK FLEX 5031
Δυνατότητα συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών σε δέματα, συμπίεση μεικτών απορριμμάτων σε σακούλα ή/και να εσωκλείστε τα δέματα σε σακούλα. Ενα μηχάνημα που καταλβάνει ελάχιστο χώρο μπορεί να τα κάνει όλα.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο