Μηχανήματα ανακύκλωσης Tomra FrontEND - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
TOMRA FRONTEND & BACKROOM
Μονάδες αναγνώρισης FrontEnd σε συνδυασμό με σύστημα αποθήκευσης για την αποτελεσματική διαχείριση μεγάλου όγκου επιστρεφόμενων δοχείων και φιαλών.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
TOMRA FrontEnd

Τα μηχανήματα FrontEnd είναι μονάδες αναγνώρισης φιαλών και δοχείων και η εγκατάστασή τους γίνετε σε συνδυασμό με τα συστήματα αποθήκευσης Backroom όπου πρόσβαση έχει μόνο το προσωπικό της εταιρείας που διαχειρίζεται το μηχάνημα.
Προορίζονται για μέγιστη αποδοτικότητα σε σημεία με συχνή κίνηση.

TOMRA T-9

To T-9 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία TOMRA FLOW για να σκανάρει σφαιρικά και με μία κίνηση τα εισερχόμενα δοχεία. Είναι το ασφαλέστερο και ταχύτερο μηχάνημα στον κόσμο. Διαθέτει οθόνη αφής και μπορεί να δεχθεί και καφάσια με γυάλινα μπουκάλια.
TOMRA T-8

To T-8 είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο να διευκολύνει τόσο τον χρήστη όσο και το προσωπικό. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε οθόνη κρυστάλλων ή αφής και εκτός από κενές φιάλες μπορεί να δεχθεί και καφάσια με γυάλινα μπουκάλια.
TOMRA Backroom

Τα συστήματα αποθήκευσης Backroom τοποθετούνται σε χώρους όπου πρόσβαση έχει μόνο το προσωπικό της εταιρείας που διαχειρίζεται το μηχάνημα. Προορίζονται για μέγιστη αποδοτικότητα και αυτονομία. Υπάρχει ή δυνατότητα συνδυασμού με 1 ή 2 μονάδες αναγνώρισης FrontEnd.
TOMRA MULTI PAC

Αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα αποθήκευσης επιστρεφόμενων φιαλών και δοχείων. Συνδυάζεται με το Τ-8 και Τ-9 και είναι κατάλληλο για καταστήματα με μεγάλο όγκο επιστρεφόμενων γυάλινων φιαλών και δοχείων για ανακύκλωση. Διαθέτει συμπιεστή για φιάλες PET και μεταλλικά δοχεία.
TOMRA EASY PAC

Σύστημα αποθήκευσης σχεδιασμένο να καταλμαβάνει ελάχιστο χώρο και μέγιστη αποδοτικότητα σε συνδυασμό με την μονάδα αναγνώρισης Τ-9.
Διαθέτει ειδικό κάδο για την αποθήκευση γυάλινων φιαλών που επαναχρησιμοποιούνται και ενσωματωμένο συμπιεστή για την μείωση του όγκου των φιαλών και δοχείων για ανακύκλωση (PET & ALUMINIUM)
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο