Πρέσες συμπίεσης & δεματοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών πολλών κάδων - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK MULTI
Πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών πολλών θαλάμων. Λύση για διαλογή στη πηγή και συμπίεση διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα σε ένα μηχάνημα.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Ιδανική λύση για επιχειρήσεις που διαθέτουν περισσότερο από ένα είδος υλικού προς συμπίεση. Χαρακτηριστικό των μηχανημάτων της σειράς Multi είναι οι δύο ή περισσότερων θαλάμων για διαλογή και συμπίεση διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα σε ένα μηχάνημα.

  • Διαλογή, συμπίεση & καλύτερη ταξινόμηση διαφορετικών υλικών στη πηγή.
  • Μεγάλο άνοιγμα και εύκολη τροφοδοσία με υλικά από πάνω
  • Δυνατότητα επέκτασης με 1 ή περισσότερους κάδους προσφέρουν ευελιξία και ένα μικρό κέντρο ανακύκλωσης στην επιχείρηση σας.
ORWAK MULTI 5070
Η πρέσα ανακυκλώσιμων 5070 καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και προσφέρει αποτελεσματική συμπίεση διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα. Έχει δύναμη συμπίεσης 3 τόνων και παράγει δέματα έως 50 κιλών  σε χαρτόνι και μεγαλύτερα ανάλογα με το υλικό. Περιλαμβάνεται ειδικό καρότσι μεταφοράς των παραγόμενων δεμάτων.
ORWAK MULTI 5070 COMBI
H 5070 Combi προσφέρει την δυνατότητα συνδιασμού συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών σε δέματα έως 50 κιλών και συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους έως 660 L. Ιδανική λύση για ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις που παράγουν συμμεικτά απορριμμάτα αλλά θέλουν και να ανακυκλώσουν ταυτόχρονα.
ORWAK MULTI 5070-HDC
Η ενισχυμένη έκδοση της 5070 με δύναμη συμπίεσης 10 τόνων και σταυρωτό δέσιμο των παραγόμενων δεμάτων. Ιδανική λύση για τη συμπίεση δύσκολων υλικών όπως φιάλες PET, άλλα πλαστικά δοχεία, μεταλλικά δοχεία όπως δοχεία φέτας, λαδιού και δοχεία από χρώματα βαφής κ.α..
ORWAK MULTI 9020S
Μηχάνημα συμπίεσης εξαιρετικής κατασκευής και αντοχής, με δύναμη συμπίεσης 20 τόνων και μεγάλους θαλάμους συμπίεσης για εύκολη τροφοδοσία. Η δυνατότητα επέκτασης με περισσότερους κάδους το μετατρέπει σε έναν μίνι σταθμό ανακύκλωσης. Ένα ALL TIME CLASSIC μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο