Πρεσα μπρικετοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK BRICKMAN
Αυτόματη πρέσα συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών σε μικρές μπρικέτες με έτοιμο υλικό για ανακύκλωση.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Αυτόματα μηχανήματα συμπίεσης μεγάλου όγκου αποβλήτων σε μικρές μπρικέτες έτοιμες για ανακύκλωση.  Μειώνουν δραστικά και αποτελεσματικά σε ελάχιστο χρόνο τον όγκο των απορριμμάτων χωρίς την ανάγκη ενασχόλησης του προσωπικού. Ο καλύτερος χρόνος για να κρατήσετε τους χώρους της επιχείρησής σας σε τάξη και καθαρούς από απόβλητα.
  • Αυτόματη και αποτελεσματική συμπίεση
  • Προσφέρει συμπίεση έως και 20 φορές μικρότερου του αρχικού όγκου
  • Λειτουργικά μέρη της Brickman 300 απο ανοξείδωτο ατσάλι για τη συμπίεση φιαλών PET και κουτιών αλουμινίου που περιέχουν υγρά.
  • Πολλά προαιρετικά εξαρτήματα όπως διαφορετική σε μέγεθος χοάνη τροφοδοσίας, σύστημα εκκίνησης κ.α. για διευκόλυνση και προσαρμογή του μηχανήματος στις ανάγκες σας.
  • Δυνατότητα εγκατάστασης σε κλειστό χώρο λόγο χαμηλής στάθμης θορύβου.
ORWAK BRICKMAN 300
Ένα μηχάνημα το οποίο κατασκευάζετε σε πολλές εκδοχές και διαφορετική χρήση όπως για τη συμπίεση χαρτονιού, τεμαχισμένου χαρτιού, πλαστικών φιαλών, κουτιά αλουμινίου. Διαθέσιμο και σε έκδοση για τη συμπίεση φιαλών PET ή Tetrapack που περιέχουν υγρά.
ORWAK BRICKMAN 900K
Έχει την δυνατότητα επεξεργασίας και συμπίεσης έως 750 Kg υλικού / ώρα. Ιδανικό για την συμπίεση όγκου χαρτοκιβωτίων και άδειων φιαλών PET σε μπρικέτες. Αυτόματη λειτουργία ή οποία απαιτεί ελάχιστη ενασχόληση του προσωπικού.
ORWAK BRICKMAN 1200K
Κατάλληλο μηχάνημα για την συμπίεση έως και 1200 κιλά υλικού / ώρα. Ιδανικό για την διαχείριση μεγάλου όγκου απορριμμάτων απο χαρτόνι αλλά και άδειες φιάλες PET.
ORWAK BRICKMAN 2000K
Μηχάνημα με χοάνη υποδοχής υλικού 2m3 και δυνατότητα συμπίεσης έως και 1500 Kg / ώρα. Αποτελεσματική λύση για την διαχείρηση χαρτονιού και πλαστικών δοχείων. Κατάλληλο για την διαχείρηση μεγάλου όγκου ανακυκλώσιμων υλικών σε επιχειρήσεις όπως κέντρα logistics, κεντρικές αποθήκες επιχειρήσεων, υπερκαταστήματα και βιομηχανικές μονάδες.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο