Μηχανήματα ανταποδοτικής ανακυκλωσης TOMRA InPAC - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
TOMRA InPac
Λύσεις που ενσωματώνουν όλη τη διαδικασία συλλογής φιαλών με εγγυοδοσία και δοχείων για ανακύκλωση σε ένα μηχάνημα.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
TOMRA InPac RVM's

Τα μηχανήματα InPac, ενσωματώνουν όλη τη διαδικασία ανακύκλωσης σε ένα μηχάνημα. Τα δοχεία αποθηκεύονται σε κάδο μέσα στο μηχάνημα με επιπλέον δυνατότητα συμπίεσης, θραύσης ή τεμαχισμού των συσκευασιών.  Χαρακτηριστικό των μηχανημάτων της σειράς είναι ότι καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο σε σχέση με άλλες λύσεις (FrontEnd & Backroom) και προορίζονται για σημεία με μέτρια κίνηση. Αυτό δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης των μηχανημάτων σε εσωτερικούς χώρους όπως εισόδους σουπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα, σταθμούς τρένων ή λεωφορείων κ.α.. Η αναγνώριση της συσκευασίας, η αποθήκευση και η απόδοση του σωστού αντιτίμου γίνονται αυτόματα.
TOMRA T-90

To T-90 είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα μηχάνημα της σειράς InPac και είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Tomra Flow. Αναγνωρίζει τις φιάλες άμεσα και χωρίς περιστροφή και έχει την δυνατότητα συλλογής δοχεία και φιάλες όλο των σχημάτων.
TOMRA T-70

Το Τ-70 έχει σχεδιαστεί για σημεία με μεσαία κίνηση. Ένα γρήγορο και αξιόπιστο μηχάνημα που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Ιδανική λύση ανακύκλωσης για σημεία με περιορισμένο χώρο. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Tomra Flow για άμεση αναγνώριση χωρίς περιστροφή.
TOMRA T-70 TRISORT

Το T-70 Trisort είναι ένα πλήρως αυτόματο σημείο ανακύκλωσης τριών υλικών. Ιδανικό για την συλλογή ανακυκλώσιμων δοχείων και φιαλών αλλά και για φιάλες με εγγυοδοσία που προορίζονται για επαναχρησιμποίηση. Λύση για καταστήματα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στην ανακύκλωση και χρειάζονται μία λύση για την διαχείριση φιαλών με εγγυοδοσία.
TOMRA H-10 & H-11

Ο βελτιωμένος διάδοχος του Τ-105, του μηχανήματος με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα. Σε διαστάσεις που επιτρέπουν την εγκατάστασή του οπουδήποτε. Χρησιμοποιείτε κυρίως για την περισυλλογή φιαλών με εγγυοδοσία (Η-11) αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φιάλες PET και κουτιά αλουμινίου (Η-10). Κατάλληλο για ανακύκλωση με ανταπόδοση σε σχολεία και άλλα σημεία με μικρή κίνηση.
IMAGE FAILED TO LOAD
IMAGE FAILED TO LOAD
FOLLOW US
Επιστροφή στο περιεχόμενο