Συστήματα Backroom - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προϊόντα > Tomra
TOMRA RVS / Backroom Systems

Τα συστήματα αποθήκευσης BackRoom της TOMRA συνδιαζόνται με τα μηχανήματα αναγνώρησης και διαλογής FrontEnd kai τοποθετούνται σε χώρο όπου πρόσβαση έχουν μόνο το προσωπικό και οι υπαλληλοι της εταιρείας που διαχειρίζετε το μηχάνημα.

To MultiPac είναι ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα αποθήκευσης επιστρεφόμενων δοχείων. Συνδιάζεται με το Τ-820 & Τ-9 και είναι κατάλληλο για καταστήματα με μεγάλο όγκο επιστρεφόμενων δοχείων. Διαθέτει ειδικό κάδο για την αποθήκευση δοχείων που επαναχρησιμοποιούνται και ενσωματομένο συμπιεστή για την μείωση του όγκου των δοχείων που προορίζονται για ανακύκλωση.
MULTI PAC
Σύστημα αποθήκευσης φιαλών και ανακυκλώσιμων δοχείων

EASY PAC
Σύστημα αποθήκευσης φιαλών και ανακυκλώσιμων δοχείων
Το σύστημα αποθήκευσης EasyPac είναι το νεότερο μέλος της σειράς και έχει σχεδιαστεί για μεγιστή αποδοτικότητα σε συνδιασμό με την μονάδα αναγνώρησης Τ-9.
Διαθέτει ειδικό κάδο για την αποθήκευση δοχείων που επαναχρησιμοποιούνται και ενσωματομένο συμπιεστή για την μείωση του όγκου των δοχείων που προορίζονται για ανακύκλωση.

PRO PAC
Σύστημα αποθήκευσης φιαλών και ανακυκλώσιμων δοχείων
To ProPac είναι ενα ευέλικτο σύστημα για μέτριο όγκο επιστρεφόμενων δοχείων κατάλληλο για την αποθήκευση δοχείων που επαναχρησιμοποιουνται ή που προορίζονται για ανακύκλωση και δυνατότητα αποθήκευσης και δοχείων σε καφάσια.
Συνδιάζεται με όλες της μονάδες αναγνώρησης.
+30 210 51 39 100
+30 210 51 39 100 (fax)

info@alpetech.gr

ΑLPE-TECH
Αλκαμένους 3
12131 Περιστέρι
Αττική
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού