Πρέσες Συμπίεσης Orwak - ALPE-TECH - ΓΚΙΟΣΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
MADE IN SWEDEN

Η έδρα της εταιρείας και το εργοστάσιο κατασκευής των μηχανημάτων βρίσκονται στην Σουηδία, οπού σχεδιάζει και κατασκευάζει πρέσες από το 1971. Διαθέτει τα μηχανηματά της στις περισσότερες χώρες του κόσμου μέσω τοπικών αντιπροσώπων.

Στην χώρα μας αντιπροσωπεύεται από την ALPE-TECH με περισσότερα απο 300 μηχανήματα, όλα εν λειτουργία, σε όλη την Ελλάδα και μηχανήματα σε καταστήματα της Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος ΑΕ, G4S Cash Solutions AE, Πολεμικό Ναυτικό, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Ελληνικά Λιπάσματα, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Μετρό Α.Ε.Β.Ε., Leroy Merlin κ.α..


ΚΕΡΔΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα πολύ σημαντικός πόρος για μια επιχείρηση και η κατάληψη του απο άδειες κούτες και άλλα υλικά αποτελεί πρόβλημα. Τα μηχανήματα συμπίεσης μειώνουν σημαντικά των χώρο που αυτά καταλαμβάνουν και συμβάλλουν σε ένα καθαρό και οργανωμένο χώρο εργασίας.

Η συμπίεση των υλικών προς ανακύκλωση ή των απορριμμάτων μειώνει δραστικά το κόστος αποθήκευσης και μεταφοράς τους. Επιπλέον τα υλικά προς ανακύκλωση έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία πώλησης όταν είναι συμπιεσμένα προσφέροντας ένα έξτρα εισόδημα στην επιχείρηση σας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα μηχανήματα συμπίεσης προσφέρουν διαλογή στη πηγή και συμπίεση των υλικών προς ανακύκλωση. Αποτέλεσμα είναι η παραγωγή δεμάτων με έτοιμη πρώτη ύλη για ανακύκλωση και παραγωγή νέων προϊοντων με λιγότερη επιβάρυνση για το περιβάλλον
+30 210 51 39 100
+30 210 51 39 100 (fax)

info@alpetech.gr

ΑLPE-TECH
Αλκαμένους 3
12131 Περιστέρι
Αττική
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού